vardagen

det är en första skoldag för många bloggare idag. en arbetsdag. det är en vardag för mig också fast på flera sätt en skön dag. för att jag är ledig, för att jag kan sitta bredvid min dotter och har inga andra måsten förutom dom jag själv har hittat på. och man hittar på ju ganska mkt, inte sant? men nu är det så att jag är inte så speciellt sugen på att anstränga mig för mkt. det har jag gjort största delen av mitt liv, så nu har jag tid för mig själv. och då vill jag ta det lugnt. en sak kommer jag att göra först och det är en promenad med min dotter. hon har frågat mig några ggr redan. hon ska inte känna att man måste tjata på sin mamma:)

vi är snart tillbaka. och då ska jag röja i mina hyllor och sortera gammalt och nytt. vill rensa lite mera än jag gjort tidigare. idag är den perfekta dagen, molnig och sval. hej då sommar! hej då frihet!

en hälsning till alla skolbarn och lärare!

hittade inget klipp på youtube om första skoldagen i Sverige så ni får kika in här om ni har lust! en rysk skola och sen försöker jag hitta någon lettisk skola! dasvidanije! eller sveiki! eller hej då!



haha! jag förstår att ni förstår ingeting av nästa klippet. de pratar lettiskan. jag menar eleverna från en snöklubb som åker snowboard på sin fritid. det har nämligen hänt många olikor uppe på kullarna med en hög siffra dödsfall under vintern. så ungdomarna måste lära sig säkerheten. att värma upp sig ordentligt t ex. varför jag fastnade för just dom var för att det inte finns så verst mkt info om skolan i Lettland heller och skolan de har tagit intervju ligger nära stället jag bodde på tidigare.



hej då! sveiks! hörs efter promenaden!

Det du vill säga
Postat av: Carro

sv: haha, mamma brukar oxå ha tur att vinna på chokladhjul o sånt.

Japp, emokillen var skitsnygg!

Jag skulle gissa på att hans riktiga hårfärg var blont, men sånt kan man ju inte veta säkert...

Hoppas du får en trevlig dag! =)

2008-08-18 @ 13:55:29
URL: http://carrolovesbill.blogg.se/
Postat av: Angie (:

Sv: Tack :D

Jag börjar faktiskt på onsdag, så har lite fritid kvar :)

Vad bra att sortera gammalt och nytt btw ^^

Krams

2008-08-18 @ 16:44:50
URL: http://yeahrockondude.blogg.se/
Postat av: anne

jag misstänker att den långa anonyma kommentaren var från dig... Antagligen försökte denne man förmeddla just det du beskriver, men hade inte formulerat det för sig själv för att det skulle bli den lustighet han tänkt sig. Nää, katastrofer på jobbet vill vi inte veta av, ibland gör de inget, ibland är de katastrofer.

2008-08-18 @ 16:48:41
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: J.

Sv: Jooo jag har haft en helt ok dag. Lite trött eftersom jag blev tvungen att gå upp tidigt! =/

2008-08-18 @ 18:08:10
URL: http://jantra.blogg.se/
Postat av: anne

Jamen! Det var ju DU som skrev om olyckor/katastrofer på jobbet; fel kyrka, fel tid osv....:)

2008-08-18 @ 18:53:16
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: tess

Därför att jag är ensam. Jag saknar en vän ja kan ringa till när jag behöver prata... ta en fika med... göra saker med. Ja har ingen sån vän... ja har bara min familj å ibland skulle ja vilja ha något mera. //Tess

2008-08-18 @ 18:58:22
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Emma

sv: ja precis!

tack, kramar.

2008-08-18 @ 19:05:01
URL: http://eemmaass.blogg.se/
Postat av: jayne

hi hi hi

Fick du städat idag då????

Jag jobbar på förskola och inte i skola. Idag fick vi 10 nya barn..helt ok. Jag har jobbat 2 veckor redan så... inne i det så gott som.

Ha en bra kväll

2008-08-18 @ 19:19:16
URL: http://jayne.blogg.se/

Dela med dig!

ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (ser bara jag)

URL/Bloggadress

Din åsikt

trackback
RSS 2.0