lösenord mm

En av mina goda kontakter har skaffat (?) lösenord som jag inte kommer över. Sorry, Lena H! Jag vill gärna skriva till dig men kommer inte in i din blogg:)

Kram också på alla de andra som ivrigt har väntat på min återkomst:) Jag är inne i en period, är överraskad själv hur lång tid det tar att komma ut. Men ni är kloka och till en stor tröst för mig som säger att det tar den tid det tar, och ni har så rätt när ni säger att man ska ta hand om sig själv. Att ta hand om sig själv (obs! inte av själviska skäl) är ytterst viktigt för att göra gott även för sina medmänniskor.

Jag lär mig så mycket i det goda umgänget jag har. Umgänget fylld med nya tankar och uppmuntran. Och jag utesluter självklart de moment som stör mig att må bra. Det är flera som säger att man ska umgås och ta del av gemenskapet med människor som ger en styrka och bekräftelse och man ska inte umgås med människor som tar ens energi och kommer alltid med något negativt. Man gör ju ingen en tjänst genom att offra sina övertygelser och försöka vara på god fot med alla. Jag tänker mkt på ditt och datt. Jag har t o m ändrat mina inställningar till hur man hanterar och reager i svåra situationer. Det sämsta man kan göra är att vara rädd för dom som är starka men orättvisa. Det finns ingen som kan säga till en annan människa: du tänker/känner/gör fel... om han själv har onda avsikter med dig:)

Böcker jag läser är bl a Dan Johanssons böcker och en bok av Anita Barker Andersen.


Kram på er, mina vänner!

Det du vill säga
Postat av: tess

Å ja e lika glad över dig så ta hand om dig nu önskar bara att jag hade dig nära så ja kunde komma över å ge dig en kram //Tess

2009-02-18 @ 17:27:31
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: lena hellström

Hejsan!!

Jag har tagit bort min blogg,men jag återkommer när jag har mera tid.Jag tycker att du tänker helt rätt,varför ska man ens vara i närheten av människor som gör att man mår dåligt.Jag har oxå gjort en resa tidigare i mitt inre och nu är jag mycket starkare och låter aldrig någon trampa på mig mera.Jag vet att du kommer att komma tillbaka starkare en någonsin.

Tänker på dig:)

Ha det bäst, kram lena.

2009-02-19 @ 10:24:27
Postat av: mathilda

ska vi följa varann på bloglovin?:)

2009-02-20 @ 16:19:10
URL: http://mathildasspot.blogg.se/
Postat av: Liene

sv: men vi umgås ju mer än vanligt:) tycker jag, jag sitter nu vid TV:n varje kväll, syns det inte?

därför har jag blivit efter med 4 dagar med komemtarer och de komemr inte minska, jag tror jag ska blogga på som vanligt ändå och skita i alla komemntarer då, Får känna mig som än kändis eller nåt som inte hinner svara på allt... men blogga vill jag, jag orkar inte utan, bara måste skriva mer igen.

2009-02-21 @ 10:05:41
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Liene

bra skrivet.)

2009-02-21 @ 11:01:24
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: Angie .

Ta all tid du behöver! Vi förstår :)

Nya tankar och uppmuntran är något man inte ska ta för givet, för det är fantastiskt :)Sv: Haha, sötnos! Ha det så bra, puss o kjam :)

2009-02-24 @ 19:36:09
URL: http://yeahrockondude.blogg.se/
Postat av: Annica

Tack för dina, som alltid, varma och uppmuntrande ord. Jag blir alltid lika glad av dina kommentarer.

Ja det är så hemskt för den gamle mannen. Han har slitit hela sitt liv och tacken han får är sin bil förstörd. Tydligen hade tjuven totalt slitit sönder allt inne i bilen. Sånt gör mig så arg!!

Hoppas att du får en skön kväll och att du tar hand om dig själv ordentligt.

Massa varma kramar!!!!!

2009-02-24 @ 20:06:40
URL: http://anja72.blogg.se/
Postat av: Athena

fint skrivet =)

2009-02-26 @ 00:20:04
URL: http://athenaa.blogg.se/
Postat av: Liene

sv: det kommer säkert flera gånger då jag hjälper till med pelletsen:)

2009-02-26 @ 20:29:18
URL: http://lienes.blogg.se/

Dela med dig!

ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (ser bara jag)

URL/Bloggadress

Din åsikt

trackback
RSS 2.0