bröllop på lördag

där lurade jag er, säkert! jag ska inte på bröllop! och inte ska jag gifta mig heller. men jag spelar vigslar i kyrkan och folk brukar inte klaga. ja, de som klagar, de gör det alltid av någon anledning :(... man har en sådan gen i kroppen, tror jag:) det har blivit populärt med att försvara folk med dåliga gener om nånting går på tok, haha! tidigare pratade man om dåliga nerver. mode förändras!

     

lördagar är de dagar då folk gifter sig, inte sant? här hos oss iaf är det så. och det blir mer och mer sådana som är stressade pga att de har aldrig varit i kyrkan och några har inte ens hört talas om orgel och vill välja en CD istället, men de vill gifta sig i kyrkan faktiskt för det är vackert där och en högtydlig stämning, och jag vet inte vad, har inte frågat så noga. det är också en tradition. och det har varit en otrolig stark tradition med att välja mendelssohn, oj, han är inte precis den jag vill spela till bröllop för jag fick höra en gång av en präst, hahaha! ...och den bilden kommer att stå kvar i min hjärna, han hade ju rätt på sätt och vis, men om man nu ska läsa vidare det jag kommer att skriva nu, då behöver man ha en del humor faktiskt. för denna präst sade att det är ju en åsna som gifter sig med en människa, men han tog lite fel, han med, den andra var inte människan den heller. få tag på "En midsommarnatts drömm" och titta/lyssna på den då får ni veta bättre! ojojoj! men det med att gifta sig, det stämmer ju! är man inte en åsna då är man nåt annat konstigt osunt hur som helst.
 
/här skulle platsa väl en video från FUNNY WEDDINGS från YOU TUBE, men det är nämligen så att jag har lite problem här igen med att ladda upp den, hihi, ni kan ju gå in själva och titta om ni har lust dvs!/

idag låter jag inte alls allvarlig, hoppas ni kan förlåta mig. varför kan man inte ta livet från den roliga sidan? de mesta har blivit påverkade av den svenska sommaren som har gjort en sån där konstig utsvävning med mkt regn och kyla. jag har iaf värmen på här hemma. man blev ju riktigt täpt i näsan tom. varma filtar ska man ha och mjuka tofflor ska man ta fram, och te med honung varje morgon och kväll. vad är detta? inte undra på att folk blir deprimerade bara av vädret. och vad ska de andra säga, de som redan har riktiga problem? jag har läst så ingående era inlägg så jag blev ledsen för eran skull och glömde bort mina egna bekymmer. därför vill jag ta det lite lugnare med moll i stämman. jag söker efter balans i livet, tror ni på sådant? det gör jag!
 



denna ros ordnade en snäll kvinna till arrangemanget som stod framme i kyrkan. jag fick en blomma för jag tyckte hon gjorde så fint. jag önskade att jag hade haft kamera med mig och hon såg att jag var verkligen intresserad. och det var jag. inte alla tar sig tid med snygga arrangemang idag, inte till bröllop i kyrkan heller, så vi fick en fin kontakt, hon och jag. och hennes syster sjöng. det var verkligen fint och proffsigt! en sång hade hon CD till som bakgrundsmusik, när man vände bort ansiktet kunde man inte säga att det var en amatör som sjöng, hon lät som en av rösterna på skivor. en professionell sångerska. den andra sången kompade jag henne till. och så spelade jag tre psalmer och två st. brudmarsch, de mest traditionella, wagner och mendellsohn som sagt. så nu har ni hört lite om min vardag på jobbet. men tänk att ni ser rosorna men inga tagg, haha! tagg kommer säkert senare då jag har hela verksamheten igång, haha!

hoppas ni har haft en bra dag idag. sov gott, ni har två lediga dagar på er, vet jag, jag ska jobba till helg, lite bara, inte så mkt  :)

Det du vill säga
Postat av: jenny

Nu har jag svarat på alla frågor jag fick till min frågestund. tack för du ställde frågor :)

2008-08-09 @ 00:01:05
URL: http://menjenny.blogg.se/
Postat av: jenny

varför skulle min pappa vara arg :S sovgott

2008-08-09 @ 00:35:11
URL: http://menjenny.blogg.se/
Postat av: Bella

Vad roligt att du säger det :) aa det är gör snyggT! Åh vad härligt det låter bra :) Ha en underbar ikväll/natt :) kram kram kram!

2008-08-09 @ 00:59:59
URL: http://bellablogg.se
Postat av: frida

sv: jaa men precis! :p ska fråga min brorsa o hans tekniska vänner hur man gör p annars får man väl helt enkelt skita id et:p



hade bra! :D

2008-08-09 @ 02:14:18
URL: http://fws.blogg.se/
Postat av: Jipp

Hehe ja! :)

Men Will Smith är ju en så grymt bra skådespelare!



Gonatt!

2008-08-09 @ 02:59:22
URL: http://jippan.blogg.se/
Postat av: S

Självklart ska jag beräta om alla underbaringar sedan i ett lång inlägg när jag kommer hem, gjorde en snabb liten presentation nu i ett inlägg men det kommer mer sedan!

Deppa inte för vädret nu, det finns massa annat att glädjas över!

2008-08-09 @ 05:04:24
URL: http://eyeshot.blogg.se/
Postat av: Ann

Tack snälla för din kommentar!

2008-08-09 @ 06:49:41
URL: http://lillanslilla.blogg.se/
Postat av: liene

sv: Hehe, tack:D Och det var så lite så, var inte så svårt med routern och allt annat.



KLart att man ska ta livet av den roliga sidan också. Vem har asagt att man inte får? :)

2008-08-09 @ 09:37:31
URL: http://lienes.blogg.se/
Postat av: jayne

mmm jag är ledig i två dgr...ja...

Färgsidan ja... dne är bra....kanonbra. SÅ många färger det finns... wooow

2008-08-09 @ 09:46:26
URL: http://jayne.blogg.se/
Postat av: Frida

Svar: Ja! Det var lite så jag tänkte. När jag inte tar ute så ska jag ha det som bakgrund.

Men det är inga gardiner det är ett drapperi som jag har runt min säng. Så jag kan dra för där när jag vill (;



Ha en bra lördag!

2008-08-09 @ 10:19:16
URL: http://lindbergfrida.blogg.se/
Postat av: Annica

Vilket spännande jobb du har!

Värdet av att vara tillsammans tror jag att många underskattar. Det stärker en så otroligt mycket! Nu går vår familj igenom en otroligt tuff period. Alla har vi jobbigt. Fast på olika sätt. Men igår när vi träffades, nästan alla, så var det som om banden oss emellan stärktes på en gång. Man hörde nästan hur banden knöts ihop om oss. Fantastiskt!

Kul att du gillade recepten. Älskar att laga mat. Och äta... ;-)

Ha en underbar dag!

2008-08-09 @ 10:22:50
URL: http://anja72.blogg.se/
Postat av: tess

Ja e inte ett dugg cool tro mig.. ha ha ha... //Tess

2008-08-09 @ 10:47:03
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: jessica

kul med bröllop! :)

2008-08-09 @ 11:05:37
URL: http://livetenligtjessicaah.blogg.se/
Postat av: J.

Sv: Yes ny design. Höll på i timmar! =/ Inte riktigt klar, men det orndar sig säkert! Jaah den psalm/låten är jätte fin! Fast jag gillar bara "refrengen" eller jaah första versen? Iaf, har du haft en bra dag?

2008-08-09 @ 12:24:57
URL: http://jantra.blogg.se/
Postat av: mia

heheh! (:

2008-08-09 @ 14:03:34
URL: http://maarialiksom.blogg.se/
Postat av: kalm '

Gillar bilden där du håller i rosen, du ser så glad/positiv :)

Håret är dock jättekort men jag kämpar att få det att passa mg :D

2008-08-09 @ 15:27:55
URL: http://hejjagheterkalm.blogg.se/
Postat av: anne

Vi hade nyckelharpa och fiol som ingångsmusik och Bröllopet på Ulfåsa som utgångsmusik. Och så I folkviseton och Summertime. Det var fint. Jo, det var två psalmer också...



Jag är ingen särskild. Kongressen är ett internationellt möte för biomedicinska analytiker och jag ska föreläsa om mitt favoritämne; lean production inom laboratoriemedicin. Och som sagt, jag har ingen lust...:)

2008-08-09 @ 15:52:30
URL: http://annnne.blogg.se/
Postat av: wendela

ha en jättebra helg får jag önska :D

kram

2008-08-09 @ 17:14:22
URL: http://oforglomlig.blogg.se/
Postat av: Angie (:

Fina blommor! Krams ;)

2008-08-09 @ 20:19:56
URL: http://yeahrockondude.blogg.se/
Postat av: soffie

Å va duktig du verkar vara,va roligt det måste va att få se andras glädje för ett bröllopp är ju verkligen en glädjes dag.

Så vackra blommor.

Ha en go lördag

2008-08-09 @ 20:28:28
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Carro

Tack så mkt =) fina bilder =)

2008-08-09 @ 21:29:17
URL: http://carrolovesbill.blogg.se/
Postat av: Sanna

Vilka vackra blommor.

2008-08-10 @ 10:43:45
URL: http://sjoquist.blogg.se/

Dela med dig!

ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (ser bara jag)

URL/Bloggadress

Din åsikt

trackback
RSS 2.0