än så länge

än så länge säger jag... idag har jag dator med mig till jobbet. men jag är inte säker om jag bloggar då, just på min arbetsplats går det inte att koppla till internet heller. men jag ska skriva julspel till min kör och eleverna. tanken är att vi framför detta på julmarknaden i våran församlingsgård. och tidigare var tanken  att... tänk om vi skulle nu bli populära nån gång, då skulle vi kunnat framföra våra pjäs på scenen någon annanstans också. gott, va? det blir min tredje pjäs. fortsättningen kommer sen. ha det gott, alla!

PS. Intervju med min son kika neråt!

Det du vill säga
Postat av: J.

Sv: Jag fick tag på en dator fast jag inte trodde det. Jo vi har våra problem hemma och jag kan tyvärr inte påverka det speciellt mycket. Jag ska njuta av att slippa laga mat och diska nu dom här 4 dagarna! =) =P

2008-10-22 @ 10:06:55
URL: http://jantra.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Hej! Jag tycker det är jätteintressant om hur allting var förr i tiden och hur olika människor upplevde kriget och liknande! Jo, det är nog rätt svårt att beskriva hur man spelar piano, om du inte spelar in en video vill säga. Men det går nog lättast att lära sig direkt.. Men fortsätt berätta om din barndom. Det är intressant :) Ha en bra dag! Kram

2008-10-22 @ 11:02:54
URL: http://beccsbox.blogg.se/
Postat av: tess

Du e KLOK å med erfarenheter å med livet kommer klokheten! Så e de fast man felat.. å gått på nitar å tabbar.. så e de bara.



Idag ska ja börja jobba...men ska försöka mgå ut med kissen i band...hon vill inte kissa å så inne verkar de som... men ja man vill inte släppa henne lös ännu hon måste ju hitta hem... hon e så go så å de e hemtrevligt med en katt å på många sätt så skter de sig ju själva på ett helt annat vis än vad en hund gör... men visst e de pass å mer jobb.



Flytta ska du göra den dagen du känner att du vill... trivs du så e de ju bra...allt kanske kommer att sätta sig på plats å blir till de bättre... framtiden får visa vad som sker... hoppas oxå de löser sig för sonen.. verkar va en fin grabb du har.



//Tess

2008-10-22 @ 12:09:27
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Angie (:

Lycka till med pjäsen, den kommer säkert gå superbra :D!!



Sv: Jaaaa verkligen, haha :D!

Va Bra :)

Kram

2008-10-22 @ 15:21:46
URL: http://yeahrockondude.blogg.se/
Postat av: Emma

Tack du är så otroligt snäll :) Självklart kan jag titta inom din sons blogg. Alltid kul med killar som bloggar. Ska göra det nu på en gång!

2008-10-22 @ 19:31:41
URL: http://emmsan88.blogg.se/
Postat av: Mariah N

sv!,ja det är skönt att motionera.Roligt med julspel.

2008-10-22 @ 19:40:47
URL: http://nimah.blogg.se/

Dela med dig!

ditt namn
Kom ihåg mig?

E-postadress (ser bara jag)

URL/Bloggadress

Din åsikt

trackback
RSS 2.0